Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ 23-03-2014

Την Κυριακή που μας πέρασε έγινε η 1η πανελλήνια διαμαρτυρία για τα ζώα στην Αθήνα, στο Μοναστηράκι ύστερα από πρωτοβουλία ανεξάρτητων ευαισθητοποιημένων για τα δικαιώματα των ζώων πολιτών Ελλάδας και Κύπρου! Η εκδήλωση είχε ειρηνικό χαρακτήρα και κύλησαν όλα ομαλά και με μεγάλη επιτυχία!

Εκπρόσωποι της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ανέφεραν:

«Ως ενεργοί πολίτες αυτού του κόσμου, διαλέγουμε αυτή την ημέρα, με σκοπό να καθιερωθεί ως ημέρα πανελλαδικής διαμαρτυρίας ενάντια στην κακοποίηση που βιώνουν όλα σχεδόν τα είδη ζώων από τον άνθρωπο. Η ημέρα αυτή θα αφιερωθεί στα ζώα που βασανίζονται σε κάθε λογής κλουβιά, εργαστήρια πειραματόζωων, εργοστάσια, τσίρκο, σφαγεία, ζωολογικούς κήπους, pet shop, εκτροφεία, αλλά ακόμα και στο φυσικό τους περιβάλλον. Σκοπός μας είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η αφύπνιση των συμπολιτών μας ενάντια στην κακοποίηση των ζώων. Η πρωτοβουλία είναι καθαρά ανεξάρτητη από φορείς και οργανώσεις, γεγονός που, βέβαια, δεν αποκλείει την συμμετοχή μελών αυτών στις δράσεις μας. Καλούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες αυτού του κόσμου να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία μας και να γίνουν μαζί μας η φωνή όλων αυτών που δεν μπορούν να μιλήσουν.»

Εμείς, ως φυτοφάγοι Θεσσαλίας, λέμε πολλά ΜΠΡΑΒΟ και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου.

2 σχόλια:

  1. Εύγε για την πρωτοβουλία, πιο συχνά χρειάζεται , να γίνουμε σαν τις αλογόμυγες, να ξυπνήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε από τον ύπνο..
    Ετοιμάζετε κάτι για το Πάσχα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ σχολιάζετε ευγενικά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...