Βράζουμε το χυμό σταφυλιού με 1 φέτα ψωμιού ή στάχτη για 5 λεπτά, το στραγγίζουμε και το δένουμε.
Τα 5 ποτήρια σταφυλόζουμο τα δένουμε με 1/2 φλυτζάνι αλεύρι ολικής και 1/4 ποτηριού κορνφλάουρ ή 1/4 ριζάλευρο ολικής με καρύδια(ή αμύγδαλα) αλεσμένα και 1 κουτ. του γλυκού σουσάμι.
Η μουσταλευριά είναι εξαιρετική και για βρέφη και για μεγάλους.
Τα 5 ποτήρια σταφυλόζουμο τα δένουμε με 1/2 φλυτζάνι αλεύρι ολικής και 1/4 ποτηριού κορνφλάουρ ή 1/4 ριζάλευρο ολικής με καρύδια(ή αμύγδαλα) αλεσμένα και 1 κουτ. του γλυκού σουσάμι.
Η μουσταλευριά είναι εξαιρετική και για βρέφη και για μεγάλους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ σχολιάζετε ευγενικά